Om Johanne


Kære gæst

Velkommen til min blog. Jeg er 39 år gammel, gift med Mads og mor til Mattis fra 2011, Karl fra 2014 og Lasse fra 2016. Vi bor på en lille landejendom med stor have og lille skov udenfor Sønder Vissing, mellem Silkeborg og Horsens sammen med Molly (ådselædende labrador med meget begrænset intellekt) og en flok høns. Jeg er uddannet i i dramaturgi fra Aarhus Universitet i 2007 og har siden da arbejdet i Økologiens Have som arrangementskoordinator og i en lokal børnehave som pædagogmedhjælper. Efter min barsel med Karl valgte vi, at jeg skulle søge orlov og blive hjemmegående. Det har været en fantastisk beslutning for os alle fire. Bloggen er (endnu) et resultat af den beslutning. Den er min opslagstavle, mit frirum og min parkeringsplads for skrivetrang, tankemylder, holdninger, forundringer, anbefalinger og så videre.

Er vi soulmates? Kaffe, køkkenhaver, Pulitzer-vindere, madlavning, genbrugsbutikker, sommerhusture, solskin, Pinterest, Magasins parfumeafdeling, running sushi, Nigella Lawson (og Tigerroulade, dameblade, people.com, blandet slik, gode serier og remoulade. Rigtig meget remoulade.)

Not so much…: X-factor, motion, retouchering, kammuslinger (snotmuslinger), læderleggings, overforbrug, senegræs, bælter, nærighed og frådseri, Aarhus Festuge og Anders Samuelsen.

Rækketunge

Kampen om middagsluren er afgjort. Vinderen fremviser babyalarm-trofæet!